Captivă în cuşca iubirii toxice

Captivă în cuşca iubirii toxice

Dăruite dintr-un sentiment de vinovăţie, jucăriile din pluş poartă cu ele povara sufletelor chinuite de bătăi şi vorbe grele. Campania Fundaţiei Anais, sprijinită de Focus, Dăruit Din Vină, vă aduce acum un nou episod cutremurător. Vorbim azi despre o mamă. Al cărei fiu va rămâne, crede ea, cu trauma abuzurilor la care soţul ei o supunea în faţa copilui.

Când am cunoscut-o, avea glasul tremurat şi mâinile împreunate. Să presupunem că o cheamă Diana. Ce ştim despre ea e faptul că este victima unor abuzuri emoţionale grele. Povestea ei, ca mai toate poveştile de acest fel, a început cu multă iubire.

Uşor-uşor, soţul Dianei a început să creadă că femeia îl minte. Şi a dezvoltat o neîncredere oarbă fără nicio bază,
spune Diana. Pe măsură ce banuielile lui creşteau, familia se destrăma. Bărbatul arunca vorbe grele. Femeia încerca să explice şi să se apere. Dar neîncrederea se amplifica.

Bărbatul a simţit, la un moment dat, că face ceva greşit. S-au arătat firave semne de vinovăţie. Aşa că a început să îi facă Dianei daruri. La început, jucării primite la diverse promoţii. Apoi, au venit cadourile dăruite din vină.

Ce ignora bărbatul era faptul că un copil era martorul întregii poveşti.

Psihologii au o explicaţie generală pentru faptul că femeile ajung să accepte aceste tipuri de abuz.

Campania Dăruit din Vină continuă şi săptămâna viitoare la Focus cu o nouă poveste aflată sub simbolul jucăriilor dăruite de agresori victimelor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt