Campionatul câinilor de rasă

Campionatul câinilor de rasă

Sute de câini rari, de talie mică, medie sau mare au venit din toată ţara, dar şi din Europa şi alte zone mai îndepărtate, la Jucu, lângă Cluj-Napoca pentru a câştiga premiile competiţiei Napoca Dog Show: titlul de campion naţional sau internaţional. Pe lângă defilările câinilor, spectatorii au avut parte şi de demonstraţii de dresaj canin avansat.

Pe parcursul ultimelor două zile iubitorii de câini din nordul ţării au venit la Jucu, în judeţul Cluj, pentru a participa la cel mai mare concurs de profil din regiune. Ingrid a venit din Budapesta şi a participat cu patru câini „piccolo levrieri italieni”. Este prima lor competiţie.

Anne este din Finlanda şi deja este veterană a acestui concurs. Labradorul ei a câştigat locul 1 la campionatul internaţional. De la mic la mare spectatorii au admirat câinii, iar organizatorii spun că numărul celor înscrişi în competiţie creşte de la an la an.

Spectatorii au avut parte şi de momente speciale de dresaj. Aproape 500 de exemplare canine au participat anul acesta la concurs.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt