Camerunezul Francis Ngannou, noul campion UFC la categoria grea

Camerunezul Francis Ngannou, noul campion UFC la categoria grea

Camerunezul Francis Ngannou şi-a luat o revanşa în faţa americanului Stipe Miocic, pe care l-a învins prin KO în runda a doua, deposedându-l de titlul de campion la categoria grea în puternica Ligă americană de arte marţiale mixte (UFC), informează AFP.

După ce a pierdut prin decizie prima lor confruntare, în ianuarie 2018, Ngannou nu a ratat a doua şansă, impunându-se fără drept de apel în revanşa disputată cu porţie închise la Las Vegas. El şi-a doborât adversarul în debutul reprizei secunde, printr-o serie de lovituri devastatoare. Miocic (38 ani) a reuşit să se ridice, dar a fost expediat din nou la podea, printr-un croşeu puternic, iar arbitrul a decis să pună capăt jocului, în momentul în care Ngannou se pregătea să-i aplice o nouă serie de lovituri.

Luptătorul african (1,93 m, 113 kg), în vârstă de 34 ani, şi-a trecut în palmares cu această ocazie a 16-a victorie din carieră şi a 12-a prin KO, acesta fiind al cincilea său succes consecutiv. El a suferit până acum trei înfrângeri în UFC, ultima dintre ele în iulie 2018, în faţa americanului Derrick Lewis.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt