Călătorie de coşmar cu trenul

Călătorie de coşmar cu trenul

Nicio zi fără întâzieri marca CFR. Zeci de călători au rămas blocaţi, chiar în apropiere de Bucureşti după ce locomotiva trenului în care se aflau s-a stricat. De două ori! A fost nevoie de cel puţin patru ore pentru ca oamenii să ajungă la destinaţie. Adică la Piteşti, un drum de 100 de kilometri!

Astfel de incidente nu-i mai uimesc pe călători. Sunt imagini filmate în gara din Piteşti. Zeci de oameni aşteptau să se urce în trenul care venea de la Bucureşti şi care ar fi trebuit să îi ducă în Slatina sau la Craiova.

Deşi pe peron se anunţa că trenul pleacă, în realitate acesta a rămas blocat imediat ce a plecat din Capitală. Şi când credeau că nu poate fi mai rău, a doua locomotivă care a venit s-a stricat şi ea.

A fost nevoie de trei locomotive ca trenul să ajungă, într-un final, în gara din Piteşti, după o întârziere de aproape două ore şi jumătate. În total, din Capitală până la Piteşti, a făcut patru ore! Cu nervii întinşi la maximum, cei care trebuiau să ajungă, mai departe, la Craiova s-au dat jos şi s-au îndreptat spre autogări, sperând să ajungă mai repede acasă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt