Cadouri speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Cadouri speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Sărbătoarea importată din America este tot mai populară şi printre români. Îndrăgostiţii îşi oferă daruri încearcă să petreacă mai mult timp împreună. Însă cadourile pentru această zi nu sunt deloc ieftine. Micile atenţii precum florile, bomboanele de ciocolată sau experienţele inedite sunt mai scumpe şi cu 30 la sută faţă de anul trecut. Însă iubirea nu are preţ, iar domnii s-au pregătit din timp să îşi surprindă partenerele.

Valentine's Day ar trebui să fie una cât mai specială pentru cupluri. Se fac schimburi de mesaje de dragoste, se dăruiesc buchete de flori şi cutii de bomboane, dar şi cadouri şi experienţe inedite.

Dacă dragostea este gratis, cadourile pentru această sărbătoare nu sunt deloc ieftine. Dovezile de iubire costă mai mult şi cu 30% faţă de anii trecuţi. O experienţă la SPA de exemplu începe de la 400 de lei. Iar 14 februarie se defineşte prin flori. Trandafirii roşii sunt clasici, dar râmăn printre cei mai căutaţi. Simbolizează pasiunea şi iubirea. Un buchet începe de la 150 de lei.

La mare căutare pe lângă flori sunt şi micile atenţii din ciocolată. Preţurile pornesc de la 15 lei pentru câteva specialităţi din ciocolată şi pot ajunge până la sute de lei.

Toată lumea s-a bucurat de această sărbătoare a iubirii şi transmite mesaje pe reţelele de socializare. Inclusiv Nadia Comăneci care a postat un filmuleţ în social media în care apare făcând câţiva paşi de dans pe acordurile melodiei ,,I'd Love You To Want Me". ,,Să preţuieşti şi să fii preţuit. Să iubeşti şi să fii iubit. La mulţi ani tuturor de Ziua Îndrăgostiţilor", este mesajul care însoţeşte postarea Nadiei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt