Burcă (CFR) - Cu U Craiova şi FCSB am primit goluri în ultimele minute şi se spune că noi avem noroc

Burcă (CFR) - Cu U Craiova şi FCSB am primit goluri în ultimele minute şi se spune că noi avem noroc

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat, duminică seara, după câştigarea titlului, că în partidele cu contracandidatele Universitatea Craiova şi FCSB formaţia sa a primit goluri în ultimele minute, dar cu toate acestea lumea spune tot despre ei că au avut noroc în acest sezon.

"La Craiova am pierdut în ultimul minut, cu un şut printre picioare. Apoi FCSB ne dă gol aici în minutul 75, iar la Bucureşti ne egalează în ultimul minut. Şi lumea vorbeşte că noi avem noroc", a afirmat Burcă la postul Digi Sport 1.

"Ei (n.r. - oficialii şi jucătorii FCSB) vorbesc de ofsaiduri şi de arbitraje, dar să nu spunem ce au făcut ei de-a lungul campionatului cu arbitrajele şi care au fost greşelile pro şi contra FCSB şi CFR Cluj", a adăugat fundaşul.

Andrei Burcă a recunoscut că el şi colegii săi s-au bucurat după ce contracandidata FCSB a obţinut doar un rezultat de egalitate, 2-2, cu FC Voluntari sâmbătă seara.

"Aseară ne-am uitat împreună la meci şi am sperat că se va încurca FCSB, e normal. La 2-1 pentru FCSB eram în dubii, dar la 2-2 a căzut hotelul unde eram. Acum petrecem 3-4 zile şi apoi mergem la FCSB să vedem care pe care", a precizat Burcă.

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii I.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru puncte avans faţă de principala sa urmăritoare, FCSB, înaintea ultimei etape din play-off. De remarcat că la finalul sezonului regulat, CFR avea 14 puncte în plus faţă de FCSB.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt