Bucătărie de grădiniţă cu dotări de hotel de 4 stele

Bucătărie de grădiniţă cu dotări de hotel de 4 stele

Cei care adminstrează o gradiniţă din Constanţa, aflată în proces de reabilitare, s-au trezit peste noapte cu dotări de bucătărie ca la un hotel de patru stele. Friteuze inutile, chiuvete de apartament, frigidere de mărimi industriale şi cuptoare cu microunde cu care n-au ce face, au fost descărcate în clădire de curieri, iar educatoarele nu mai ştiau ce să creadă. Primăria nu ştie nimic, dar promite că va studia problema.

Când au început să despacheteze coletele imense, educatoarele au rămăs fără cuvinte. Sperau să primească lucrurile de care aveau nevoie, însă marfa care a sosit părea că şi-a greşit adresa. Surprizele nu s-au oprit aici. Când au intrat în bucătaria proaspăt renovată, femeile s-au luat cu mâinile de cap.

Femeile n-au avut cu cine să discute. Proiectul de reabilitare este făcut în urmă cu trei ani, suspus la licitaţie şi câstigat de o societate comercială. Iar utilajele total inutile continuă să vină în fiecare zi. Primăria Constanţa dă din colţ în colţ. Proiectul este conceput de fosta administraţie locală şi nu poate fi schimbat.

Proiectul de reabilitare a grădiniţei respective costă 1.200.000 de euro. Acum trebuie alocaţi bani în plus cu care să se cumpere exact produsele de care este nevoie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt