Bucătărie de grădiniță cu dotări de hotel de 4 stele - Prima News

Bucătărie de grădiniță cu dotări de hotel de 4 stele

Cei care adminstrează o gradiniță din Constanța, aflată în proces de reabilitare, s-au trezit peste noapte cu dotări de bucătărie ca la un hotel de patru stele. Friteuze inutile, chiuvete de apartament, frigidere de mărimi industriale și cuptoare cu microunde cu care n-au ce face, au fost descărcate în clădire de curieri, iar educatoarele nu mai știau ce să creadă. Primăria nu știe nimic, dar promite că va studia problema.

Când au început să despacheteze coletele imense, educatoarele au rămăs fără cuvinte. Sperau să primească lucrurile de care aveau nevoie, însă marfa care a sosit părea că și-a greșit adresa. Surprizele nu s-au oprit aici. Când au intrat în bucătaria proaspăt renovată, femeile s-au luat cu mâinile de cap.

Femeile n-au avut cu cine să discute. Proiectul de reabilitare este făcut în urmă cu trei ani, suspus la licitație și câstigat de o societate comercială. Iar utilajele total inutile continuă să vină în fiecare zi. Primăria Constanța dă din colț în colț. Proiectul este conceput de fosta administrație locală și nu poate fi schimbat.

Proiectul de reabilitare a grădiniței respective costă 1.200.000 de euro. Acum trebuie alocați bani în plus cu care să se cumpere exact produsele de care este nevoie.

Total
0
Shares
Total
0
Share