BREAKING NEWS! Haos la priveghiul lui Maradona. Argentinienii au încercat să ia cu asalt Casa Rosada şi au fost loviţi cu gaze lacrimogene

BREAKING NEWS!  Haos la priveghiul lui Maradona. Argentinienii au încercat să ia cu asalt Casa Rosada şi au fost loviţi cu gaze lacrimogene

Priveghiul lui Maradona va fi prelungit, a anunţat guvernul argentinian, după ce fanii legendarului fotbalist au intrat în confruntării cu poliţiştii. Fanii lui Maradona au stat în coadă cu miile pentru a îşi lua rămas bun de la vedeta argentiniană, însă după mai multe ore de aşteptat, răbdarea lor pare că s-a terminat. Mulţimea a încercat să ia cu asalt Casa Rosada, locul unde se află sicriul, iar poliţiştii au încercat să îi oprească folosind gaze lacrimogene şi trăgând cu gloanţe de cauciuc.

Forţele de ordine argentiniene au folosit gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene pentru a încerca să îi disperseze pe fanii lui Maradona în apropiere de Casa Rosada, acolo unde se află trupul celebrului campion.

Scenele au fost difuzate în direct la televiziunile din ţară, iar ulterior, sicriul a fost mutat. Primele confruntări au avut loc în zona clădirii guvernamentale şi în Plaza de Mayo, acolo unde mulţimea a încercat să ia cu asalt Casa Rosada.

https://www.youtube.com/watch?v=qXDz6XklxBk
https://www.youtube.com/watch?v=rc7qa19zKwo

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt