Bordeluri mascate în saloane de masaj - Prima News

Bordeluri mascate în saloane de masaj

Sub pretextul unui masaj beneficiau de servicii sexuale. De asta s-au bucurat timp de mai multi ani oameni de afaceri dar si diversi angajati ai statului in doua așa numite „saloane de relaxare”. Procurorii DIICOT și polițistii de la Combaterea Crimei Organizate au pus pe butuci afacerea dupa ce au mers la 13 adrese din Arad si Timis, la persoane implicate in doua grupări de proxenetism si prostitutie.

Împreună cu mascatii de la trupele speciale, polițiștii i-au ridicat din asternuturi pe cei care coordonau gruparile dar si pe cele care ofereau placere pe bani. Ofiterii de la Crima Organizata au perchezitionat locurile unde aveau loc partidele de amor, doua saloane de masaj din Arad si comuna Vladimirescu, situata la cativa kilometri de Arad.

Anchetatorii spun ca in aceasta afacere sunt implicate 10 persoane fizice si 4 firme. Ar fi vorba și de 11 femei implicate în rețea. Pe langa placerile satisfăcute, clientilor le mai erau oferite si substante psihoactive, pentru a le potența experiența.

În total, 21 de persoane, prostituate si membrii ai gruparilor de proxenetism, au fost aduse la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Cercetarile in acest dosar se fac pentru infracțiunile de proxenetism și constituire de grup infractional organizat.Total
0
Shares
Total
0
Share