Bordeluri mascate în saloane de masaj

Bordeluri mascate în saloane de masaj

Sub pretextul unui masaj beneficiau de servicii sexuale. De asta s-au bucurat timp de mai multi ani oameni de afaceri dar si diversi angajati ai statului in doua aşa numite „saloane de relaxare”. Procurorii DIICOT şi poliţistii de la Combaterea Crimei Organizate au pus pe butuci afacerea dupa ce au mers la 13 adrese din Arad si Timis, la persoane implicate in doua grupări de proxenetism si prostitutie.

Împreună cu mascatii de la trupele speciale, poliţiştii i-au ridicat din asternuturi pe cei care coordonau gruparile dar si pe cele care ofereau placere pe bani. Ofiterii de la Crima Organizata au perchezitionat locurile unde aveau loc partidele de amor, doua saloane de masaj din Arad si comuna Vladimirescu, situata la cativa kilometri de Arad.

Anchetatorii spun ca in aceasta afacere sunt implicate 10 persoane fizice si 4 firme. Ar fi vorba şi de 11 femei implicate în reţea. Pe langa placerile satisfăcute, clientilor le mai erau oferite si substante psihoactive, pentru a le potenţa experienţa.

În total, 21 de persoane, prostituate si membrii ai gruparilor de proxenetism, au fost aduse la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Cercetarile in acest dosar se fac pentru infracţiunile de proxenetism şi constituire de grup infractional organizat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt