Bombardierul cu Mercedes a fost prins după 11 ore

Bombardierul cu Mercedes a fost prins după 11 ore

Poliţia Română a avut nevoie de 11 ore ca să-l prindă pe şoferul care a şocat aseară România. Începutul poveştii e simplu: poliţiţşii rutieri vor să oprească un şofer care încălcase mai multe reguli de circulaţie. Aflat la volanul unei maşini super puternice şi extrem de scumpă, tânărul din cartierul Rahova refuză. În acest punct, lucrurile se complică.

Şoferul a fost oprit pentru că mergea haotic în trafic şi încălcase mai multe reguli de circulaţie. Un agent de circulaţie a încercat să poarte un dialog cu şoferul, dar acesta a refuzat şi a blocat uşile şi geamurile maşinii.

După un minut, patru jandarmi au venit în ajutorul poliştistului şi au încearcă să spargă geamul maşinii ca să îl extragă pe şofer. Deşi pe trecerea de pietoni erau mai mulţi oameni, pentru şofer nu a contat şi a demarat în trombă şi a lovit două maşini în timp ce poliţiştii şi jandarmii priveau neputincioşi.

La scurt timp, maşina este abandonată într-o parcare subterană din zonă. Fugit de la faţa locului, şoferul s-a refugiat în casa bunicii din cartierul Rahova de unde postează pe Instagram mai multe clipuri în care îi ironizează pe poliţişti.

După 11 ore, poliţia l-a prins pe Şerban Michelle Antonio. Este fiul lui Roxy Manelista, o cunscută cântăreaţă şi, conform ziarului Gândul, al unui personaj din lumea interlopă. În 2020, tânărul a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt