Best dressed la MET Gala: ţinutele la care ne-a rămas gândul

Best dressed la MET Gala: ţinutele la care ne-a rămas gândul

Cine a fost best dressed la MET Gala 2021? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor după cea mai importantă noapte a anului pentru industria modei, aşa cum a ajuns să fie considerată, în timp, gala caritabilă organizată de Costume Institute de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, în beneficiul instituţiei. MET Gala celebrează anul acesta moda americană, tema expoziţiei fiind In America: A Lexicon of Fashion, şi dacă de obicei vedetele se dădeau peste cap ca să respecte dress code-ul impus, nu a fost cazul şi anul acesta.

Dar să trecem peste şi să vedem cine a fost best dressed la MET Gala anul acesta. Printre preferatele noastre (vezi galeria alăturată) se numără, fără îndoială, Alexandria Ocasio Cortez, congresswoman de New York, care a ales o rochie Brother Vellies care, e adevărat, nu avea un fitting perfect pentru silueta ei, dar avea pe spate inscripţionate cuvintele TAX THE RICH! (Taxaţi-i pe bogaţi), un statement puternic pentru un eveniment la care se strânge prin tradiţie crema protipendadei din New York.

Best dressed la MET gala înseamnă, de fapt, să faci un statement – iar asta a făcut şi Erykah Badu, în ţinuta ei Thom Browne care nu doar că îi venea perfect, şi se potrivea stilului legendarei cântăreţe, dar şi respecta tema, dat fiind că Browne este unul dintre numele proeminente ale modei contemporane americane. Tot Browne a ales şi Sharon Stone, o ţinută ceva mai simplă, dar la fel de eficientă estetic.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt