Bebeluş mort. Acasă era doar mama sa de 15 ani

Bebeluş mort. Acasă era doar mama sa de 15 ani

Sfârşit tragic pentru un bebeluş de numai două luni din Ploieşti! Băieţelul a murit dupa ce s-ar fi înecat, în timp ce se afla în pătuţ. Acasă era doar un singur părinte, mama. Ea însăşi o copilă de 15 ani. În ciuda eforturilor, echipajele sosite de urgenţă nu au reuşit sa îl readucă la viaţă. Poliţia a deschis acum dosar penal. Atenţie! Urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

Totul s-a întâmplat în apartamentul unde locuieşte familia. Când s-a întâmplat tragedia, acasă era doar mama sa, care are doar 15 ani, celălalt copil al său, de doi ani, şi fratele ei, în vârstă de 14 ani. La un moment dat, tânăra a plecat la toaletă. Într-o fracţiune de secundă, bebeluşul s-a înecat cu propria vomă şi s-a sufocat. Când mama s-a întors în cameră a văzut că era vânat, a ieşit pe scara blocului şi a ţipat după ajutor.

Vecinii au auzit strigătele tinerei si au sunat la 112. Tatăl copiilor, în vârstă 30 de ani, nu era acasă. Acum, pentru că mama este minoră, ancheta poliţiştilor nu vizează doar moartea bebeluşului, ci şi relaţia dintre părinţii lui.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi act sexual cu un minor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt