Beat la volan, oprit în trafic cu focuri de armă

Beat la volan, oprit în trafic cu focuri de armă

Urmărire ca în filme pe străzile unei localităţi din judeţul Suceava. Poliţiştii au tras nu mai puţin de 23 de focuri de armă ca să prindă un şofer băut. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalul agenţilor şi a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie. Într-o intersecţie a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o bordură. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Poliţiştii au încercat să îl oprească pe şofer imediat ce a plecat dintr-o benzinărie, aproape de ora 5 şi jumătate dimineaţa. În loc să oprească, bărbatul a accelerat.

Oamenii legii au fost nevoiţi să l urmărească patru kilometri, prin comuna Şcheia. Din comuna Scheia, a încercat să fugă de poliţişti pe drumul european 58. Urmărirea s-a terminat, însă, la intrare în Suceava. Poliţiştii au tras 23 de focuri de armă ca să-l scoată din maşină şi să-l imobilizeze.

Bărbatul a fost dus de poliţişti la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Els-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa acoolului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt