Beat la volan, oprit în trafic cu focuri de armă - Prima News

Beat la volan, oprit în trafic cu focuri de armă

Urmărire ca în filme pe străzile unei localități din județul Suceava. Polițiștii au tras nu mai puțin de 23 de focuri de armă ca să prindă un șofer băut. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalul agenților și a apăsat și mai tare pedala de accelerație. Într-o intersecție a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o bordură. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Polițiștii au încercat să îl oprească pe șofer imediat ce a plecat dintr-o benzinărie, aproape de ora 5 și jumătate dimineața. În loc să oprească, bărbatul a accelerat.

Oamenii legii au fost nevoiți să l urmărească patru kilometri, prin comuna Șcheia. Din comuna Scheia, a încercat să fugă de polițiști pe drumul european 58. Urmărirea s-a terminat, însă, la intrare în Suceava. Polițiștii au tras 23 de focuri de armă ca să-l scoată din mașină și să-l imobilizeze.

Bărbatul a fost dus de polițiști la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Els-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența acoolului.

Total
0
Shares
Total
0
Share