Bătut de doctoriţa satului

Bătut de doctoriţa satului

Incident socant într-un cabinet medical dintr-o localitate din judeţul Timiş! Un bărbat de 67 de ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele de către medicul din sat. În timp ce victima susţine că a fost lovită pentru că una dintre fiice i-a făcut plângere doctorului că nu vine la cabinet, cadrul medical spune că de fapt, ea a fost în legitimă apărare şi că pacientul ar fi vrut să o lovească. Cert este că doar pacientul a avut de suferit în urma altercatiei.

Scandalul a avut loc în cabinetul doctoriţei din localitatea timişeană Bulgăruş. Victima povesteste că a mers la medicul de familie pentru a obţine o trimitere către medicul specialist. Omul spune că doctoriţa s-a enervat, l-a scos afară din cabinet, iar pe când ieşea din cladire, femeia a început să il lovească. În urma loviturilor primite, bărbatul a căzut la pământ.

De partea cealată, doctoriţa susţine că se afla în legitimă apărare.

Unul dintre martorii conflictului a sunat la 112 si la faţa locului au ajuns poliţiştii care au început cercetarile. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare. Deocamdată se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente, dar oamenii legii spun ca ar putea începe cercetările şi pentru purtare abuzivă faţă de medicul bătauş.

Oamenii din sat au părerile împărţite legate de activitatea medicului. Cei nemultumiţi spun că pe lângă faptul că nu o găsesc niciodată la cabinet, vorbeşte urât cu pacienţii. De altfel, inclusiv pe pagina unei reţele de socializare din comună localnicii cer primariei să intervină şi să o convingă pe doctoriţă să respecte programul de la cabinet.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a fost şi ea sesizată de producerea incidentului, dar acesta va fi analizat şi de Colegiul Medicilor din Timişoara.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt