Bătrână violată şi ucisă de un recidivist

Bătrână violată şi ucisă de un recidivist

Sfârşit tragic pentru o bătrână de 95 de ani din judeţul Brăila. Femeia a fost bătută, violată şi ucisă chiar în propria casă, de un bărbat care ieşise recent din închisoare. Unul dintre fiii săi a găsit-o fără suflare. Imediat după ce a comis crima, bărbatul a fugit. A fost găsit de poliţişti într-un tren, în judeţul Prahova. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bătrâna locuia singură într-o casă din oraşul brăilean Ianca. Rudele treceau deseori pe la ea, să o ajute cu treburile gospodăreşti. Ultima dată când a mers în vizită, fiul ei a găsit-o, însă, fără suflare. Avea mai multe răni pe corp. Imediat, acesta a dat alarma. Nu le-a trebuit mult agenţilor să-şi îndrepte suspiciunile către un bărbat de 35 de ani, tot din oraş, care a ieşit de curând din închisoare.

Bărbatul a fugit imediat după ce a comis crima.Localnicii sunt şocaţi. Poliţia a pornit imediat pe urma suspectului şi l-a găsit la Mizil, în Prahova.

Procurorii vor cere arestarea preventivă. Bărbatul, acuzat acum de viol şi omor calificat, este recidivist şi ieşise din închisoare în 2021. El a fost condamnat după ce, în 2014, l-a ucis pe iubitul mamei sale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt