Bătaie cruntă între două adolescente

Bătaie cruntă între două adolescente

Şcene şocante au fost filmate la Constanţa. Două fete s-au bătut ca-n ring pentru un băiat, în cel mai mare parc al oraşului. Totul sub ochii a zeci de tineri care, în loc să intervină şi să le despartă, au stat şi au făcut galerie, le-au filmat şi le-au încurajat. Cele două adolescente au acum dosar penal. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Înconjurate de zeci de colegi, dar şi de străini care s-au nimerit din întâmplare în zonă, cele două eleve s-au luat la trântă şi şi-au împărţit fără milă pumni şi picioare La un moment dat, una dintre ele cade la pământ, dar celalată contiuă s-o lovească. Scenele se petrec lângă un mall, în Parcul Tăbăcăriei, cel mai mare din Constanţa.

Încăierarea a pornit de la un băiat. Una dintre adolescente ar fi dat like-uri fotografiilor prietenului agresoarei. Iar răzbunarea a fost pregătită din timp. O dovedesc imaginile puse de tineri pe internet.

Clipul video montat pe muzică orientală a strâns peste şapte mii de vizualizări, sute de like-uri şi zeci de comentarii. Cei de pe margine sunt spectatori. Nici vorbă să le oprească, ba chiar le încurajează să nu se lase şi să se lovească şi mai aprig.

Conflictul a mocnit între cele două fete câteva zile, până aseară, când s-au hotărât să meargă în parc şi să tranşeze disputa.Cele doua adolescente au fost identificate. Una are 14 ani, iar cealaltă 15. Acum, ambele au dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În urmă cu două săptămâni, alte două tinere s-au bătut în curtea unui important liceu din Constanţa. Una dintre ele a depus plângere la poliţie. Agresoarea s-a ales cu nota doi la purtare, iar ambele sunt monitorizare de profesori şi de psihologul liceului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt