Bărbat omorât pe trecerea de pietoni

Bărbat omorât pe trecerea de pietoni

Zi neagră pe şoselele din România. Un bărbat a murit, iar alte şi alte trei persoane sunt în stare gravă după ce au fost implicate în accidente cauzate de şoferi neatenţi. În Argeş o maşină care s-a răsturant a ajuns peste o femeie care abia ieşise din curtea casei sale, iar la Câmpulung Moldovenesc un bărbat a fost omorât chiar pe trecerea de pietoni.

Final tragic pentru un bărbat de 70 de ani din Câmpulung Moldovenesc. În timp ce voia sa traverseze strada, acesta a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni din centrul oraşului. Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate vedea momentul în care omul încearcă să fugă din calea maşinii când vede că vine spre el. A fost în zadar… La volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, care îşi luate permisul în urmă cu 4 luni.

În Argeş o femeie a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină chiar când ieşea din curte. S-a
întâmplat în comuna Mărăcineni. Se pare că şoferul autoturismului a lovit cu roata o bordură, iar maşina s-a
răsturnat. Şoferul a rămas încarcerat şi a fost nevoie de pompieri pentru a-l scoate. Ambele victime au ajuns la
Spitalul Judeţean din Piteşti. Femeia e în stare critică, cu răni la bazin, cap şi picioare, iar şoferul are traumatism craniocerebral.

Şi la Botoşani seara putea să se încheie tragic pentru trei tinere. La ieşirea dintr-o parcare, un tânăr de 19 ani nu s-a asigurat şi a lovit în plin un alt autoturism, condus de o şoferiţă de aceeaşi vârstă. Vehiculul lovit a fost proiectat pe marginea drumului, doborând un arbore şi oprindu-se în următorul. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a preluat-o pe şoferiţa de 19 ani şi una din cele două pasagere din maşina lovită şi le-a transportat la spital, în stare gravă. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt