Bărbat omorât pe trecerea de pietoni - Prima News

Bărbat omorât pe trecerea de pietoni

Zi neagră pe șoselele din România. Un bărbat a murit, iar alte și alte trei persoane sunt în stare gravă după ce au fost implicate în accidente cauzate de șoferi neatenți. În Argeș o mașină care s-a răsturant a ajuns peste o femeie care abia ieșise din curtea casei sale, iar la Câmpulung Moldovenesc un bărbat a fost omorât chiar pe trecerea de pietoni.

Final tragic pentru un bărbat de 70 de ani din Câmpulung Moldovenesc. În timp ce voia sa traverseze strada, acesta a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni din centrul orașului. Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate vedea momentul în care omul încearcă să fugă din calea mașinii când vede că vine spre el. A fost în zadar… La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, care își luate permisul în urmă cu 4 luni.

În Argeș o femeie a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină chiar când ieșea din curte. S-a
întâmplat în comuna Mărăcineni. Se pare că șoferul autoturismului a lovit cu roata o bordură, iar mașina s-a
răsturnat. Șoferul a rămas încarcerat și a fost nevoie de pompieri pentru a-l scoate. Ambele victime au ajuns la
Spitalul Județean din Pitești. Femeia e în stare critică, cu răni la bazin, cap și picioare, iar șoferul are traumatism craniocerebral.

Și la Botoșani seara putea să se încheie tragic pentru trei tinere. La ieșirea dintr-o parcare, un tânăr de 19 ani nu s-a asigurat și a lovit în plin un alt autoturism, condus de o șoferiță de aceeași vârstă. Vehiculul lovit a fost proiectat pe marginea drumului, doborând un arbore și oprindu-se în următorul. Echipajul SMURD ajuns la fața locului a preluat-o pe șoferița de 19 ani și una din cele două pasagere din mașina lovită și le-a transportat la spital, în stare gravă. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.Total
0
Shares
Total
0
Share