Bărbat arestat preventiv pentru violenţă în familie şi ultraj; poliţiştii au făcut uz de armele din dotare

Un bărbat de 35 de ani, din Nereju, a fost reţinut de poliţişti şi ulterior arestat, acesta fiind acuzat de violenţă în familie şi ultraj, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Pentru reţinerea bărbatului, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armele din dotare.

"În cursul nopţii de 02.03.2022, la ora 00,29, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la un scandal în familie, în comuna Nereju, sat Nereju Mic. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un bărbat de 35 ani, care, pe fondul consumului de alcool se manifesta violent, având asupra sa un obiect tăietor. Întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, poliţiştii au folosit armamentul din dotare executând două focuri de armă în plan vertical şi ulterior două focuri de armă în plan orizontal", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul a fost imediat imobilizat şi ulterior preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Iniţial, pentru că s-a constatat existenţa unui risc iminent pentru familie, faţă de acesta a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, iar în cursul zilei de miercuri, magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt