Bănel Nicoliţă are probleme mari cu banii

Bănel Nicoliţă are probleme mari cu banii

Fostul fotbalist al Stelei, Bănel Nicoliţă a dispărut fără urmă. De mai bine de o lună nimeni nu mai ştie nimic de el. A plecat în America pentru a scăpa de cămătarii cărora le datora peste 100 de mii de euro. Ultima oară ar fi fost văzut la graniţa cu Mexicul. Nici foştii colegi nu mai ştiu nimic despre fostul jucător al naţionalei.

Nu există persoană care să nu fi auzit de Bănel Nicoliţă. Viteza şi rezistenţa sa fizică stârneau încântarea microbiştilor din întreaga ţară. A renunţat însă devreme la fotbal. Tot atunci a început şi decăderea sa.

Acum Bănel Nicoliţă este de negăsit. Are probleme mari cu banii. A plecat în America pentru că avea datorii la cămătari. De peste 100 de mii de euro. Echipa de fotbal CS Făurei, al cărei finanţator, manager şi antrenor este, l-a dus la fundul sacului.

A investit toţi banii pe care îi avea şi a pierdut tot: apartamente, bunuri, banii economisiţi în cariera de fotbalist,
ba chiar şi familia. Soţia l-a părăsit din cauza obsesiei pe care o dezvoltase pentru echipa pe care o patrona. Şi cariera sa de fotbalist la nivel înalt s-a terminat odată cu această obsesie.

A apelat la cămătari şi a luat 100 de mii de euro. Nu a avut de unde să îi dea înapoi, aşa că a fugit în America.

Are probleme mari şi îi e frică să se întoarcă în România.

Ultima oară a fost văzut încercând să treacă graniţa în Mexic. Avea probleme cu actele, aşa că ar fi scăpat ca prin urechile acului de reţinere. De mai bine de o lună, nimeni nu mai ştie nimic de Bănel.

Bănel Nicoliţă a lăsat echipă franceză St Etienne, unde câştiga 400 de mii de euro pe an, pentru Făurei. Recent,
susţinea că a avut oferte şi în liga I, dar le-a refuzat.

Anul trecut, în luna august, Bănel a divorţat de soţia sa cu care are două fete. De-a lungul carierei sale de fotbalist a adunat 37 de selecţii la echipa naţională a României.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt