Bancomat aruncat în aer. Primele imagini - Prima News

Bancomat aruncat în aer. Primele imagini

Suspecții acuzați că au aruncat în aer bancomatul din Constanța au fost arestați preventiv. Explozia ATM-ului a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 03.30, iar momentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în clădire. Unul dintre indivizii reținuți ar avea legătură cu o mafia italiană.

Cei doi suspecti, un român și o italiancă, au fost prezentați instanței constănțene cu propunerea de arestare preventivă. După o sedință de judecată ce a durat aproape o oră, judecătorul i-a trimis pe amândoi în spatele gratiilor, timp de 30 de zile.

Procurorii au arătat judecătorului imaginile din momentul exploziei bancomatului. O cameră aflată în interiorul clădirii surprinde pe imagini o siluetă care se depărtează în fugă, iar după 6 secunde urmează deflagrația și bancomatul sare în aer.

Femeia și bărbatul arestați astăzi sunt suspecți și-n cazul jafului de acum 10 zile din comuna Castelu. Cu același mod de operare, aruncarea în aer a bancomatelor, reușiseră să spargă, în urmă cu un an, mai multe bancomate în Italia. Surse din anchetă spun că femeia de 55 ani face parte din gruparea Ndragheta, o ramură a mafiei italiene.

Total
0
Shares
Total
0
Share