Băiatul lovit de tren a primit o nouă şansă

Băiatul lovit de tren a primit o nouă şansă

O nouă performanţă la spitalul de copii sfânta Maria din Iaşi. Vă vorbeam ieri despre cazul extrem de trist al adolescentului mutilat de tren în timp ce traversa calea ferată la Vatra Dornei. Ei bine, copilul a primit o nouă şansă! Echipa de medici plasticieni din Iaşi, condusă de doctorul Sidonia Susanu, i-a replantat piciorul amputat. Operaţia a durat 13 ore, iar băiatul este la Terapie Intensivă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Deşi a suferit mai multe traumatisme, băiatul de 15 ani are, până acum, o evoluţie favorabilă, fără complicaţii. Următoarele 24 de ore sunt critice pentru băiatul de 15 ani, spun medicii. La Vatra Dornei, s-a aflat imediat că este mare nevoie de sânge pentru operaţiile băiatului şi localnicii s-au mobilizat pentru a dona.

Adolescentul de 15 ani a ajuns în faţa trenului în timp ce traversa calea ferată de la Vatra Dornei, iar martorii povestesc că băiatul mergea cu căştile în urechi şi nu a reacţionat la semnalele sonore ale locomotivei.

Medicii aşteaptă, acum, să vadă care va fi evoluţia băiatului şi, în funcţie de aceasta, se va stabili care vor fi intervenţiile ulterioare. Echipa coordonată de medicul Sidonia Susanu a mai reuşit o performanţă uluitoare. A replantat braţele Alexiei, amputate în urma unui accident grav la Paşcani. Este singura replantare bilaterală de braţe realizată vreodată în Europa.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt