Back to Basics! Începe Winter Tour 2022

Back to Basics! Începe Winter Tour 2022

Se anunţă un nou sezon de distracţie pe pârtiile din ţară, cu Winter Tour. Cea de-a noua ediţie a celui mai vechi eveniment de iarnă din România începe în 8-9 ianuarie, la Buscat, în judeţul Cluj. Caravana Winter Tour va ajunge în 2022 pe cele mai tari pârtii în cele nouă weekenduri înscrise în calendar, între care şi pârtia olimpică din Borşa, proaspăt deschisă.

Gaşca din Cluj invită iubitorii de outdoor să li se alăture în călătoria lor şi să redescopere muntele, schiul, şi adevăratele bucurii trăite alături de prieteni, la zăpadă!

Mesajul nostru şi din acest an este BacktoBasics. Avem nouă weekenduri în care ne-am propus să redescoperim frumuseţea sporturilor de iarnă şi a munţilor din România. Ne pregătim schiurile şi placa de snowboard şi îi chemăm pe toţi cei care iubesc zăpada să ni se alăture. Sezonul trecut, după luni de stat în case, ne-am reamintit de lucrurile simple dar atât de minunate pe care ni le oferă natura: aerul curat de munte, sunetul zăpezii, privelişti de vis şi reîntâlnirea cu prieteni dragi. Sezonul acesta ne dezmorţim şi ne reamintim de ce ne-am îndrăgostit de iarnă. Ne e dor de libertatea şi adrenalina pe care le simţi doar atunci când aluneci cu schiurile sau placa de pe vârf de munte– Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

Calendar Winter Tour 2022:

  • 8-9 ianuarie: Buscat
  • 15-16 ianuarie: Sureanu
  • 22-23 ianuarie: Predeal
  • 29-30 ianuarie: Busteni
  • 5-6 februarie: Straja
  • 12-13 februarie: Borsa
  • 19-20 februarie: Rarau
  • 26-27 februarie: Cavnic
  • 5-6 martie: Partia Borlova Muntele Mic

Distracţia cu Winter Tour

Pe cei din Winter Tour îi întâlneşti, ca de obicei, alunecând pe pârtii (sau pe lângă ele) şi la lounge-ul Winter Tour, locul perfect de relaxare şi contemplare a minunăţiilor care ne înconjoară la munte. Acolo este şi rost de distracţie. Ca în fiecare an, Winter Tour a pregătit provocări şi jocuri de iarnă cu premii. Prima TV este partener media şi va oferi, în cadrul Winter Tour Prima lecţie de schi: lecţii gratuite de iniţiere în sporturi de iarnă.

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România şi ajunge în 2022 la cea de-a noua ediţie. Scopul lui este acela de promovare a sporturilor de iarnă şi a pârtiilor din România.

Scris de: Bianca Şomlea

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt