Averea strânsă de Diego Armando Maradona. Câţi bani mai avea în conturi când a murit

Averea strânsă de Diego Armando Maradona. Câţi bani mai avea în conturi când a murit

Legendarul Diego Armando Maradona, cotat drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, a strâns de-a lungul carierei zeci de milioane de dolari, însă în conturi, la momentul morţii, mai avea o sumă foarte mică, scrie celebritynetworth.com.

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, pe care l-a suferit la domiciliul său din Tigre, la nord de Buenos Aires.

Născut într-o familie săracă şi crescut în Argentina afectată de criza economică, legenda fotbalului mondial a fascinat lumea cu povestea sa de viaţă.

În anul 1984, Maradona devenea cel mai scump jucător din lume, după ce echipa Napoli a plătit 10,5 milioane de dolari pentru transferul lui de la echipa FC Barcelona, unde ajunsese pentru 7,2 milioane de dolari, în 1982, de la Boca Juniors.

La începutul anilor 80, Maradona era unul dintre cel mai bine plătiţi sportivi de pe planetă, câştigând câteva milioane pe an din salarii şi parteneriate cu companii precum Hublot, Puma şi Coca-Cola.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt