Avantajele chirugiei robotice

Avantajele chirugiei robotice

Precizia chirurgicală a fost redefinită în ultimii ani, ca urmare a apariţia roboţilor în medicină. Cu o acurateţe maximă,
sistemele de chirurgie robotizată reprezintă soluţia cea mai sigură pentru îndepărtarea tumorilor greu accesibile. Aproape
ca într-un joc video, medicul chirurg urmăreşte intervenţia pe un monitor şi manevrează aparatele cu ajutorul unei console.

Chirurgia robotică este cea mai modernă opţiune de tratament chirurgical în patologia oncologică şi este soluţia ideală pentru îndepărtarea tumorilor greu accesibile, unele considerate inoperabile în trecut.

Chirurgia robotică poate fi utilizată inclusiv în tratamentul cancerului de col uterin, în cazul în care tumora nu depăşeşte 2cm. Beneficiile sunt de neegalat atât pentru pacient, cât şi pentru medici.

Aflaţi totul despre avantajele şi aplicabilitatea chirurgiei robotice, dar şi despre beneficiile antrenamentelor de cycling sau despre pericolul mâncatului pe fond nervos, dintr-o nouă ediţie Sănătate cu Stil. Sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt