Autostrada mătură locuinţe

Autostrada mătură locuinţe

O parte din locuitorii comunei Jilava au rămas zilele acestea fără case sau garduri. La marginea localităţii au început demolările pentru construcţia pasajului care va trece peste Autostrada A0. Cetăţenii sunt nemulţumiţi, însă nici pentru locuinţe şi nici măcar pentru terenuri nu aveau vreo autorizaţie. Din acest motiv riscă acum să se aleagă şi cu casa demolată şi fără vreun ban primit în schimb.

La doi paşi de Bucureşti se lucrează pentru unul dintre pasajele care va trece peste viitoarea Autostradă A0. Pentru a putea transforma drumul judeţean într-un nod de autostradă este nevoie, însă, să fie demolate mai multe clădiri care stau în calea constructorului.

Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi. Unii au rămas sau urmează să rămână fără gard, fără o parte din curte sau chiar fără jumătate din casă.

Iar nemulţumirea este tot ce le-a rămas. Mare parte dintre locuitorii afectaţi nu au autorizaţii de construcţie, motiv pentru care cel mai probabil nu vor primi despăgubiri.

Compania de drumuri spune că pasajul de la Jilava trebuie să fie terminat până la sfârsitul acestui an, odată cu Autostrada A0.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt