Austeritate, pensii speciale, bani, lupta pentru putere! Dacian Cioloş, la Insider Politic, duminică la 11:00 la Prima TV

Austeritate, pensii speciale, bani, lupta pentru putere! Dacian Cioloş, la Insider Politic, duminică la 11:00 la Prima TV

O nouă ediţie Insider Politic. Pensii Speciale, bani, decizii, opoziţie şi lupta dintre partide şi pentru putere. Toate vor fi puse pe masă mâine, la 11:00 la Insider Politic.

DC: Într-o perioada scurtă, în câteva săptămâni, pensiile speciale vor dispărea. începem cu parlamentarii şi aleşii locali. La celelalte trebuie să ne uităm mai atent, ca să nu fim în situaţia de a face doar populisme, cum au făcut alţii înaintea noastră, care s-au lăudat că dispar pensiile, dar ne-am trezit la CCR cu tot felul de contestaţii.

SZ: PNL?

DC: Nu mai contează ce s-a întâmplat în trecut, atunci noi eram în opoziţie Nu poţi să contruieşti pe mucegai şi putreziciune. Văd că apar eroi acum, inclusiv PSD. Vedeţi vreo ipocrizie mai mare în ţara asta decât PSD, care a introdus pensiile speciale şi care s-a bătut pentru ele şi acum vin şi cer eliminarea.

SZ: De ce la educaţie avem cel mai mic buget din ultimii 30 de ani?

DC: Şi la educaţie şi la sănătate am nişte semne de întrebare.

SZ: V-aţi vaccina cu un vaccin chinezesc sau rusesc?

DC: M-aş vaccina cu un vaccin autorizat de Autoritatea Europeană a Medicamentului. Nu susţin folosirea vaccinurilor ca armă geo-politică şi ca şmecherie. Eu îndemn autorităţile din Romania să ia vaccinuri de producţie europeană, care sunt mai sigure.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt