Au plonjat cu maşinile de pe pod

Au plonjat cu maşinile de pe pod

Doi bărbaţi au scăpat miraculos cu viaţă, unul la Arad, altul la Predeal, după ce maşinile pe care le conduceau au căzut de pe câte un pod. Accident grav şi în judeţul Iaşi, unde un TIR scăpat de sub control a intrat într-un microbuz cu 15 pasageri şi într-un camion. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc putin dupa ora 7, pe podul care leaga centrul Aradului de cartierul Micălaca. Soferul, în vârstă de 75 de ani, a pierdut controlul directiei. Maşina a rupt parapetii podului pe o lungime de zece metri, apoi a aterizat cu rotile in sus pe liniile de tramvai ale unui depou.

Autoturismul s-a facut zob, dar şoferul a avut noroc şi a scapat doar cu cateva julituri.

Un accident similar a avut loc la Predeal. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea peste un pasaj şi a căzut în gol, pe şinele de tren. Bărbatul, rănit uşor, a fost transportat la spital. Traficul feroviar in zonă a fost oprit timp de mai multe ore.

Accident grav si în judeţul Iaşi, în localitatea Leţcani. Un TIR scăpat de sub control a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz cu pasageri şi un camion. În urma impactului, două persoane au ajuns la spital.

Toate celelalte 14 persoane aflate în microbuz sunt în afara oricărui pericol. La fel şi ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt