Au murit pe calea ferată - Prima News

Au murit pe calea ferată

Două persoane, soț și soție, au murit aseară într-un grav accident feroviar , în județul Teleorman. De vină, se pare, este șoferul autoturismului, care nu a ținut cont că era la o trecere la nivel cu cale ferată fără barieră și a ieșit în calea trenului. Polițiștii au descoperit, însă, că și mecanicul de locomotivă are partea lui de vină. Acesta conducea sub influența alcoolului.

Tragedia a avut loc în comuna Plosca din județul Teleorman, iar trenul implicat în accident era un personal care circula pe ruta Alexandria Roșiorii de Vede.

În ciuda eforturilor medicilor, care au încercat s-o resusciteze timp de aproape o oră, femeia nu a mai putut fi salvată. Polițiștii l-au testat pe mecanicul de locomotivă, iar alcoolemia acestuia depășea cu mult limita admisă.

Mecanicul a fost condus la spital în vederea recoltării deprobe biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Veciniivictimelor au fost șocați de tragedie și cred că vina îi aparține celui care conducea locomotiva.

Polițiștii din Teleorman au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.Total
0
Shares
Total
0
Share