Au murit după ce au fost la pelerinaj

Au murit după ce au fost la pelerinaj

Patru morţi din aceeaşi familie pe o şosea din judeţul Neamţ. Accidentul a avut loc pe Drumul European 85, iar o copilă de nouă ani şi părinţii ei, împreună cu o verişoară de 11 ani, şi-au pierdut viaţa pe loc. Al treilea copil care se afla cu ei, fiul cel mare al familiei, a scăpat cu viaţă şi este la spital, rănit. Cu toţii se întorceau din pelerinaj, de la Sfânta Parascheva. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Părinţii şi cei trei copii mergeau către Roznov, unde locuiau. Se întorceau de la Iaşi, unde fuseseră să se roage la Sfânta Parascheva. Viaţa le-a fost curmată brusc însă în apropiere de localitatea Săbăoani, din Neamţ, unde autoturismul a fost acroşat de o autoutilitară. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a ajuns în lanul de porumb de pe marginea şoselei. Cei doi soţi, fata lor si nepoata, de 9 şi 11 ani, au murit pe loc.

Cel de-al treilea copil, fiul cel mare al soţilor decedaţi, în vârstă de 14 ani, a scăpat cu viaţă şi a reuşit să iasă singur din maşină. A fost transportat la spital cu ambulanţa. Salvatorii trimisi la fata locului au văzut imagini de coşmar.

Poliţiştii fac acum anchetă. În urma acesteia vor stabili cine este de vină pentru accident.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt