Au murit după ce au fost la pelerinaj - Prima News

Au murit după ce au fost la pelerinaj

Patru morți din aceeași familie pe o șosea din județul Neamț. Accidentul a avut loc pe Drumul European 85, iar o copilă de nouă ani și părinții ei, împreună cu o verișoară de 11 ani, și-au pierdut viața pe loc. Al treilea copil care se afla cu ei, fiul cel mare al familiei, a scăpat cu viață și este la spital, rănit. Cu toții se întorceau din pelerinaj, de la Sfânta Parascheva. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Părinții și cei trei copii mergeau către Roznov, unde locuiau. Se întorceau de la Iași, unde fuseseră să se roage la Sfânta Parascheva. Viața le-a fost curmată brusc însă în apropiere de localitatea Săbăoani, din Neamț, unde autoturismul a fost acroșat de o autoutilitară. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a ajuns în lanul de porumb de pe marginea șoselei. Cei doi soți, fata lor si nepoata, de 9 și 11 ani, au murit pe loc.

Cel de-al treilea copil, fiul cel mare al soților decedați, în vârstă de 14 ani, a scăpat cu viață și a reușit să iasă singur din mașină. A fost transportat la spital cu ambulanța. Salvatorii trimisi la fata locului au văzut imagini de coșmar.

Polițiștii fac acum anchetă. În urma acesteia vor stabili cine este de vină pentru accident.

Total
0
Shares
Total
2
Share