Au dus gunoiul la uşa primăriei

Scandal pe gunoi la Târgu Mureş. În unele zone ale oraşului tomberoanele sunt ridicate cu întârziere, iar oamenii sunt exasperaţi. La şedinţa consiliului local a fost circ. Consilierii au adus gunoiul la uşa primăriei, apoi i-au arătat edilului mii de fotografii cu deşeurile neridicate. Furios, acesta a părăsit şedinţa. Nu înainte de a anunţa că la finalul anului reziliază contractul cu firma de salubritate.

A venit Moşul la primarul din Târgu Mureş. Dar nu i-a adus saci cu daruri, ci cu… gunoi. Consilierul local i-a adus primarului şi 6.000 de poze cu gunoiul neridicat din toate zonele oraşului. Edilul a răspuns ironic. Primarul susţine că a făcut tot ce a ţinut de el şi că va rezilia contractul cu societatea de salubrizare.

Nu doar primăria a dat amenzi, ci şi Poliţia. Atât firmei de salubritate, dar şi consilierului local care a dus gunoiul pe treptele municipalităţii.

După problema gunoiului, oamenii din Târgu Mureş vor avea în curând una şi cu apa. Taxa pentru apa potabilă s-ar putea dubla.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt