Au alergat pentru copiii bolnavi de cancer

Au alergat pentru copiii bolnavi de cancer

Au lăsat halatul de-o-parte şi au ales să facă bine, altfel decât o fac deja. Sute de medicii şi studenţi de la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca au alergat pentru a le oferi copiilor bolnavi de cancer condiţii mai bune în spitale. Pe de altă parte, tinerii care au donat sânge au fost răsplătiţi cu un bilet gratis la Untold sau Neversea.

În ciuda vremii neprietenoase, medicii, studenţii şi prietenii lor s-au adunat la crosul caritabil Medic de 10 km. Peste 350 de oameni au alergat să adune bani pentru dotarea secţiei de Oncopediatrie a Institutului Oncologic „Ion Chiricuţă”. Zeci de oameni au făcut donaţii şi sponsorizări pentru a creşte confortul copiilor bolnavi de cancer, care îşi petrec mult timp în spital.

Tot la Cluj, cei care au vrut bilete gratis la Untold sau Neversea au putut să doneze sânge şi să ajute astfel o viaţă. În doar câteva ore au venit peste 100 de persoane. Caravana Blood Network şi-a început astăzi turul prin România şi va poposi în următoarea perioadă în cele mai mari oraşe din ţară.

De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieţi, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga ţară.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt