Au alergat pentru copiii bolnavi de cancer - Prima News

Au alergat pentru copiii bolnavi de cancer

Au lăsat halatul de-o-parte și au ales să facă bine, altfel decât o fac deja. Sute de medicii și studenți de la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca au alergat pentru a le oferi copiilor bolnavi de cancer condiții mai bune în spitale. Pe de altă parte, tinerii care au donat sânge au fost răsplătiți cu un bilet gratis la Untold sau Neversea.

În ciuda vremii neprietenoase, medicii, studenții și prietenii lor s-au adunat la crosul caritabil Medic de 10 km. Peste 350 de oameni au alergat să adune bani pentru dotarea secției de Oncopediatrie a Institutului Oncologic „Ion Chiricuță”. Zeci de oameni au făcut donații și sponsorizări pentru a crește confortul copiilor bolnavi de cancer, care își petrec mult timp în spital.

Tot la Cluj, cei care au vrut bilete gratis la Untold sau Neversea au putut să doneze sânge și să ajute astfel o viață. În doar câteva ore au venit peste 100 de persoane. Caravana Blood Network și-a început astăzi turul prin România și va poposi în următoarea perioadă în cele mai mari orașe din țară.

De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.Total
0
Shares
Total
0
Share