Atmosfera de Crăciun se simte la Târguri

Atmosfera de Crăciun se simte la Târguri

Atmosfera Crăciunului se simte la fiecare târg din ţară. Mii de oameni trec în aceste zile pe la diferite stand-uri, fie pentru a degusta bunătăţi tradiţionale, fie pentru a cumpăra din timp cadouri pentru cei dragi. Cel mai spectaculos, însă, este târgul din Craiova. Se poate compara cu cel din Praga sau Moscova.

Craiova a intrat pe lista celor mai râvnite târguri de Crăciun, de anul acesta. Este singurul din România selectat pe lista celor mai frumoase din Europa. Concurează cu Praga şi Moscova. Decoraţiuni de basm, căsuţe pictate manual şi pânza de luminiţe ţesută deasupra centrului istoric sunt cele care aduc seară de seară mii de vizitatori.

Nu este singurul târg de Crăciun spectaculoas. Şi Oradea a îmbrăcat, ieri seară, straie de sărbătoare.

n jurul acestui brad înalt de 15 metri, au fost amenajate 40 de căsuţe din lemn. Vizitatorii pot găsi diverse preparate tradiţionale, jucării, dulciuri, dar şi obiecte meşteşugăreşti.

Atmosfera sărbătorilor a început să se resimtă si în TarguMures. Dulciuri, globuri strălucitoare, suveniruri şi bunătăţi de pus pe masă, toate se găsesc în căsuţele de la târg.

Vizitatorii pot să aleagă târgurile, în acest an, pentru cadourile de Crăciun.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt