Atacaţi cu mitraliera în pădure

Atacaţi cu mitraliera în pădure

Un atac în stil mafiot, inspirat din filmele de acţiune, a avut loc în Munţii Maramureşului. Vorbim despre focuri de mitralieră, un bărbat sechestrat, un câine omorât şi mai multe utilaje distruse şi incendiate. Totul ar fi plecat de la o licitaţie pentru exploatarea materialului lemnos. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Pare ireal sau scenariu de film însă agresorii au acţionat după un plan extrem de bine pus la punct iar paznicul a privit neputincios toată acţiunea sub ameninţarea armei. Totul a pornit de la o licitaţie câştigată de cei cărora le-au fost distruse acum utilajele.

După ce l-au sechestrat pe paznic sub ameninţarea mitralierei, atacatorii au incendiat o maşină de teren şi o cabană cu două etaje, dar au deschis şi focul asupra utilajelor. Nu este însă prima dată când au loc astfel de fapte iar poliţia… a fost sesizată de fiecare dată. În plus un prim atac armat ar fi avut loc în iunie anul trecut.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, ameninţare şi uciderea animalelor cu intenţie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt