Atac mafiot la Iaşi. Împuşcat în gât dintr-o maşină

Atac mafiot la Iaşi. Împuşcat în gât dintr-o maşină

Atac în stil mafiot într-un cartier din Iaşi. Un bărbat a fost împuşcat în gât dintr-o maşină, iar atacatorul este căutat de poliţişti. Deocamdată este de negăsit şi a primit mandat de arestare în lipsă. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională. Se pare că se cunoştea de multă vreme cu victima. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul împuşcat le-a declarat poliţiştilor că se afla în faţa blocului în momentul atacului. O maşină a trecut pe lângă el şi cel care se afla la volan a tras un foc de armă, care l-a nimerit în zona gâtului. Victima a fost dusă la spital de un prieten.

Dată fiind gravitatea rănii, bărbatul a ajuns direct pe mâna medicilor de la urgenţă. Oamenii din zonă spun că nu au auzit focul de armă, dar că au văzut agitaţie şi maşina poliţiei venită să verifice ce s-a întâmplat.

Pentru că atacatorul a fugit de la locul faptei, procurorii au decis să-l dea în urmărire naţională şi au solicitat arestarea sa în lipsă, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

Ancheta continuă, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt