Arestaţi la doi ani după ce şi-au ucis fetiţa

Arestaţi la doi ani după ce şi-au ucis fetiţa

A fost nevoie de doi ani pentru ca autorităţile din Prahova să aresteze doi părinţi care şi-ar fi ucis feţiţa. Copila avea doi ani. Bunica povesteşte că mama ar fi opărit copilul intenţionat, după ce s-a enervat pe fiica ei. După cercetări care au durat aproape 800 de zile, anchetatorii au stabilit că Petronela a avut parte de o moarte violentă cauzată de arsuri provocate prin opărire. Părintii nu au luat nicio masură pentru a-i asigura îngrijirile medicale necesare. Urmează informatii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Tragedia a avut loc la sfârşitul lunii octombrie 2021. Părinţii micuţei, de 2 ani şi 10 luni, care mai are o sora geamănă, se aflau în vizită la familia tatălui, în satul Ologeni, din Prahova. Bunica micuţei spune că mama, care suferă de epilepsie, s-ar fi enervat pe cea mică.

După ce ar fi agresat-o, ar fi oparit-o voit. Bunica mai povesteşte că mama fetiţei a fost de neînduplecat. După aproape doi ani în care dosarul a trecut de la o instanţa la alta, părinţii fetiţei au fost arestaţi.

Într-o postare din 29 iunie 2022, de pe o retea de socializare, mama fetei scria cat de mult ii lipseste micuta, si cat de specială era.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt