Andrew Tate a ajuns în fața judecătărilor - Prima News

Andrew Tate a ajuns în fața judecătărilor

Andrew Tate a ajuns din nou în fața instanței. Avocații milionarului au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauțiune. A fost refuzat. Mâine, fratele său va solicita același lucru. Nici unul nu ar vrea să fugă din țară, susțin apărătorii celor doi inculpați.

Dimineață la ora opt și jumătate Andrew Tate a fost adus cu duba la Tribunalul București. La 9 era în fața judecătorilor. Avocații fraților Tate au schimbat strategia de apărare. Așa că Tristan va fi adus la instanță separat, peste 24 de ore.

Avocații lui Andrew Tate au făcut o cerere de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu cea a controlului judiciar pe cauțiune. Suma de bani va fi stabilită de judecător în cazul în care instanța va decide ca Andrew să fie eliberat.

Avocații fraților britanici sunt optimiști. Andrew și Tristan își doresc să fie liberi. Zilele trecute au apărut însă noi interceptări ale conversațiilor dintre cei doi. Milionarii susțineau că vor pleca în Dubai imediat după eliberare. Avocatul lor are o altă versiune.

Andrew și Tritan Tate au fost arestați pe 29 decemebrie 2022. De atunci se află în sediul Arestului Preventiv al Poliției Capitalei. Cei doi sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Total
0
Shares
Total
0
Share