Andrew Tate a ajuns în faţa judecătărilor

Andrew Tate a ajuns în faţa judecătărilor

Andrew Tate a ajuns din nou în faţa instanţei. Avocaţii milionarului au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauţiune. A fost refuzat. Mâine, fratele său va solicita acelaşi lucru. Nici unul nu ar vrea să fugă din ţară, susţin apărătorii celor doi inculpaţi.

Dimineaţă la ora opt şi jumătate Andrew Tate a fost adus cu duba la Tribunalul Bucureşti. La 9 era în faţa judecătorilor. Avocaţii fraţilor Tate au schimbat strategia de apărare. Aşa că Tristan va fi adus la instanţă separat, peste 24 de ore.

Avocaţii lui Andrew Tate au făcut o cerere de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu cea a controlului judiciar pe cauţiune. Suma de bani va fi stabilită de judecător în cazul în care instanţa va decide ca Andrew să fie eliberat.

Avocaţii fraţilor britanici sunt optimişti. Andrew şi Tristan îşi doresc să fie liberi. Zilele trecute au apărut însă noi interceptări ale conversaţiilor dintre cei doi. Milionarii susţineau că vor pleca în Dubai imediat după eliberare. Avocatul lor are o altă versiune.

Andrew şi Tritan Tate au fost arestaţi pe 29 decemebrie 2022. De atunci se află în sediul Arestului Preventiv al Poliţiei Capitalei. Cei doi sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt