Andreea Berecleanu scrie un nou început la PrimaTV. FOCUS 18:00 - din 7 Decembrie in HD - Prima News

Andreea Berecleanu scrie un nou început la PrimaTV. FOCUS 18:00 – din 7 Decembrie in HD

Îndrăgita prezentatoare de știri Andreea Berecleanu revine în televiziune la pupitrul știrilor Focus, de la PrimaTV. Cunoscuta jurnalistă se alătură echipei de știri și va prezenta principalul jurnal al zilei – Focus 18, aducând o contribuție valoroasă brandului PrimaTV.

Cu o experiență de peste 27 de ani în presă și în televiziune, Andreea Berecleanu este pregătită să înceapă o nouă poveste la PrimaTV.

„După 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de proiectele realiste și profesioniste ale celor care conduc acum PrimaTV și care și-au dorit ca eu să fiu vârful de lance pentru noua schimbare a stației. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la TV, exprimată fără încetare în tot acest răstimp, pe rețelele mele de social media. Aștept cu mare drag să ne revedem”, a declarat Andreea Berecleanu.

Focus este brandul locomotivă care legitimeaza zilnic misiunea și valorile PrimaTV: descoperirea extraordinarului din oamenii obișnuiți, în povești autentice de viață, precum și descifrarea lumii într-o cheie onestă, directă și obiectivă. Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 dintr-un studio nou, cu o grafică adaptată ultimelor tendințe în televiziune.Total
0
Shares
Total
0
Share