Anchetă la școală. Acuzat că ar fi vrut să mutileze un elev - Prima News

Anchetă la școală. Acuzat că ar fi vrut să mutileze un elev

Situație halucinantă într-o școală din Târgu Jiu! Un elev în vârsta de 8 ani s-a plâns părinților că un profesor a vrut să-i taie un deget, în timpul orei. Dascălul susține că doar l-a amenințat. Copilul făcuse un gest obscen cu degetul în cauză. Atât Inspectotatul Școlar Gorj cât și Poliția au deschis o anchetă. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Băiatul este elev în clasa a doua la o școală din Târgu Jiu. Imediat după incident, copilul a mers acasă și le-a spus părinților ceea ce s-a întâmplat. În stare de șoc, băiatul a povestit cum, în timpul orei de sport, profesorul a încercat să îi taie un deget. Fapta a ajuns imediat și la urechile conducerii unității de învățământ. Directorul școlii îi ia apărarea dascălului.

Inspectoratul Scolar Județean Gorj a luat deja primele măsuri în acest caz. Și poliția a deschis o anchetă.

Inspectoratul școlar din Gorj a decis ca elevul, în vârsta de 8 ani, să fie consiliat psihologic, iar profesorul să fie cercetat disciplinar. Părinții au refuzat însă consilierea în cadrul școlii și au promis că vor urma demersul dar cu un specialist din mediul privat.

Total
0
Shares
Total
0
Share