Anchetă la Milano după prăbuşirea avionului

Anchetă la Milano după prăbuşirea avionului

Au fost momente de groază pentru cei care au asistat la prăbuşirea avionului de mici dimensiuni, al miliardarului
roman Dan Petrescu. Cele 8 persoane aflate la bord au murit pe loc, spun autorităţile. Martorii povestesc că impactul a fost atât de violent încât au crezut că este vorba despre un atentat. Între timp, anchetatorii au recuperat cutia neagră a avionului şi speră să afle ce anume a cauzat prăbuşirea.. Tot ce stiu momentan este că, in ultima discutie cu turnul de control, afaceristul roman nu ar fi semnalat nicio problema , dar a schimbat cursul brusc şi a dispărut de pe radare.

Este mărturia unei femei care a asistat terifiată la momentul în care avionul s-a prăbuşit. Clădirea pe care a căzut a fost distrusă. Din fericire, nimeni nu se afla în interior astfel că nu s-au înregistrat şi alte victime. Cei 8 oameni de la bordul aeronavei, miliardarul Dan Petrescu, sotia sa , fiul în vărtsa de 30 de ani şi alte 5 persoane au murit însă, pe loc. Impresionaţi, italienii care au venit să aprindă lumânări la locul tragediei.

Acum, autorităţile din Italia, impreuna cu cele din Romania, încearcă să refacă filmul tragediei. Tot ce se stie momentan este că avionul a dispărut de pe radare şi apoi s=a prăbuşit. Cutia neagra va da insa mai multe indici

Dan Petrescu, în varsta de 68 de ani, era cel mai bogat roman, aşa cum declara partanerul său de afaceri, Ion Ţiriac. Era proprietar al mai multor hipermarketuri şi galerii comerciale şi unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa imobiliară din ţara noastră. Averea sa era estimată la aproximativ 3 miliarde de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt