Anchetă la Milano după prăbușirea avionului - Prima News

Anchetă la Milano după prăbușirea avionului

Au fost momente de groază pentru cei care au asistat la prăbușirea avionului de mici dimensiuni, al miliardarului
roman Dan Petrescu. Cele 8 persoane aflate la bord au murit pe loc, spun autoritățile. Martorii povestesc că impactul a fost atât de violent încât au crezut că este vorba despre un atentat. Între timp, anchetatorii au recuperat cutia neagră a avionului și speră să afle ce anume a cauzat prăbușirea.. Tot ce stiu momentan este că, in ultima discutie cu turnul de control, afaceristul roman nu ar fi semnalat nicio problema , dar a schimbat cursul brusc și a dispărut de pe radare.

Este mărturia unei femei care a asistat terifiată la momentul în care avionul s-a prăbușit. Clădirea pe care a căzut a fost distrusă. Din fericire, nimeni nu se afla în interior astfel că nu s-au înregistrat și alte victime. Cei 8 oameni de la bordul aeronavei, miliardarul Dan Petrescu, sotia sa , fiul în vărtsa de 30 de ani și alte 5 persoane au murit însă, pe loc. Impresionați, italienii care au venit să aprindă lumânări la locul tragediei.

Acum, autoritățile din Italia, impreuna cu cele din Romania, încearcă să refacă filmul tragediei. Tot ce se stie momentan este că avionul a dispărut de pe radare și apoi s=a prăbușit. Cutia neagra va da insa mai multe indici

Dan Petrescu, în varsta de 68 de ani, era cel mai bogat roman, așa cum declara partanerul său de afaceri, Ion Țiriac. Era proprietar al mai multor hipermarketuri și galerii comerciale și unul dintre cei mai mari jucători de pe piața imobiliară din țara noastră. Averea sa era estimată la aproximativ 3 miliarde de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share