Ambulanţă lovită după o manevră interzisă

Ambulanţă lovită după o manevră interzisă

Imagini incredibile vin de la Alba Iulia. Şoferul unei ambulanţe a fost filmat când întoarce pe dublă linie continuă, fără să aibă semnalele acustice sau luminoase pornite. Dealtfel, nu avea nicio urgenţă! Manevra şoferului a dus la producerea unui accident. O femeie de 60 de ani a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea s-a oprit în ambulanţă! Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Accidentul a avut loc pe o stradă din Alba Iulia şi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede cum şoferul ambulanţei încetineşte, pe prima bandă, şi fără să se asigure virează la stânga pe linia dublă continuă. Din spate, o maşină care circula regulamentar, n-a mai putut evita impactul. La volan se afla o femeie de 60 de ani.

Ancheta a scos la iveală faptul că ambulanţa nu se afla în misiune. Ba mai mult, la volanul era un mecanic care ar fi trebuit să se ocupe de reparaţia autospecialei. Nu se ştie însă din ce motiv a făcut manevra extrem de periculoasă.

Femeia de 60 de ani a primt îngrijiri medicale la spitalul Judeţen de Urgenţă din Alba Iulia. cât despre mecanic, bărbatul are dosar penal pentru vătămare coroprală din culpă. Va trebui să suporte şi cheltuielile pentru reparaţia ambulanţei avariate în urma accidentului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt