Ambulanţa, linia întâi

Ambulanţa, linia întâi

Sleite de puteri, dar cu o dorinţă imensă de a-şi ajuta semenii, cadrele medicale de la serviciul de ambulanţă luptă de 10 luni în prima line a războiului cu pandemia. Ei sunt eroii acestor zile. În Bucureşti, numărul lor nu depăşeşte o mie de persoane. Însă de rapiditatea cu care îşi desfăşoară munca de zi cu zi depinde soarta celor peste 2 milioane de locuitori ai Capitalei.

Sunt cuvintele încărcate de tristeţe ale celor zi de zi văd faţa întunecată a pandemiei. Un procent însemnat din cei care cheamă Salvarea pentru o suspiciune de COVID ajung să dezvolte o formă gravă a bolii. Din păcate, există şi oameni care neagă complet existanţa virusului ucigaş.

După ce au trecut de atâtea ori pe lângă pericolul infectării, după ce atâţia dintre ei au contractat virusul, oamenii de pe ambulanţă povestesc la prima mână drama prin care trec bolnavii de COVID.

Cele 10 luni de luptă la foc continuu îşi fac simţite efectele. Mulţi dintre cei care lucrează la Ambulanţă spun că sunt în pragul epuizării.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt