Alt un bancomat aruncat în aer - Prima News

Alt un bancomat aruncat în aer

Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer. Suspecții, un bărbat și o femeie, au fost deja prinși. Ei erau filați de polițiști care presupun că indivizii au dat o lovitură asemănătoare și în urmă cu 10 zile în comuna Castelu. Conform unor surse apropiate anchetei, unul dintre suspecți face parte dintr-o organizație mafiotă din Italia.Banii furați au fost și ei recuperați. Este vorba de 100.000 de lei.

Bancomatul a fost aruncat in aer la ora 3,30 azi dimineața. Era montat in Pavilionul Expozitional de la intrarea in statiunea Mamaia, o zona pustie la momentul jafului. Cladirea are sistem de supraveghere video și trei posturi permanente de pază. Paznicii au reactionat imediat iar unul dintre ei a anuntat autoritatile.

Autorii erau mascați cu cagule pentru a nu putea fi identificați. Este vorba de un bărbat de 48 de ani din Constanta și o italiancă de 55 de ani. Un paznic al Pavilionului a plecat in urmarirea lor.

De altfel, femeia si barbatul retinuti de politie sunt și singurii suspecți ai jafului de acum 10 zile când a fost aruncat în aer bancomatul din fața politiei locale din comuna Castelu.

Cu același mod de operare, aruncarea în aer a bancomatelor, reușiseră să spargă, in urmă cu un an, mai multe bancomate in Italia. Surse din ancheta spun ca femeia de 55 ani face parte din gruparea Ndragheta, o ramura a mafiei italiene.

Total
0
Shares
Total
0
Share