Alexia dansează din nou cu viaţa

Alexia dansează din nou cu viaţa

Este posibil să poţi trăi din nou din plin, chiar dacă viaţa te-a pus la grea încercare! Şi demonstrează asta din plin Alexia, fata care a primit de la medicii din Iaşi speranţă şi braţe cu care să-i cuprindă din nou pe cei dragi. La două luni după operaţie Alexia nu numai că merge la şcoală, dar a şi început din nou să danseze. Totuşi, greul nu a trecut. Adolescenta face recuperare intensă, proces care va mai dura câteva luni bune. Urmăriţi un material în exclusivitate.

Alexia e dovada vie că miracolele există. Ea a revenit la cursurile de dans şi chiar pe scenă, la nici două luni după ce şi-a recăpătat braţele în urma unei operaţii exrem de complexe, timp de ore în şir. Colegii au pregătit coregrafii speciale pe care Alexia le-a învăţat într-un timp record.

Coregraful trupei de dans a filmat totul şi a postat videoclipul pe reţelele de socializare. Medicii susţin că dansul poate reprezenta cea mai bună cale în recuperare rapidă pentru astfel de cazuri medicale.

Pentru 6 luni de recuperare, Alexia va avea nevoie de tratament de peste 10 mii de euro. Ea merge zilnic la câte două sau trei şedinte de kinetoterapie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt