Alex Bodi, din nou în arest preventiv

Alex Bodi, din nou în arest preventiv

Afaceristul Alex Bodi, un personaj controversat din lumea mondenă, se întoarce după gratii! Magistraţii au decis să îl trimită din nou în arest preventiv după ce a lipsit de la un termen de judecată, deşi era sub control judiciar. Bodi este acuzat de proxenetism, spălare de bani şi şantaj. Chiar în drum spre poliţie, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a intrat live pe Instagram, să se apere.

Aşa justifică Alex Bodi faptul că a lipsit în septembrie de la un termen de judecată. Documentele medicale despre care vorbeşte au fost însă respinse de instanţă, care a constatat că nu sunt conforme. Astfel, judecătorii Curţii de Apel Craiova au decis să înlocuiască măsura controlului judiciar cu arestul preventiv pentru 30 de zile. În drum spre poliţie, Bodi a încercat să pară optimist

Alex Bodi este judecat într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj.

Alături de alte 29 de persoane ar fi făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, condus de interlopul Adrian Tâmplaru. Potrivit rechizitoriului DIICOT, liderii grupării se aflau în relaţie cu Hells Angels, catalogat de către autorităţi drept sindicat de crimă organizată, specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, dar şi de omoruri la comandă. Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. Victimele erau duse în ţări precum Germania, Spania şi Italia. Cele care refuzau să devină prostituate erau sechestrate şi supuse violenţei şi violurilor, spun procurorii.

În noiembrie anul trecut, Alex Bodi a fost reţinut în urma unei operaţiuni de amploare a procurorilor anti-mafia. Omul de afaceri era ridicat atunci direct de acasă, din vila sa din judeţul Ilfov.

Alex Bodi a devenit cunoscut în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăguşanu, de care ulterior a divorţat. Pe reţelele de socializare, Bodi nu a ezitat niciodată să etaleze luxul în care trăieşte.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt