Agresată sexual în autobuz

Agresată sexual în autobuz

Un bărbat de 60 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat sexual o femeie într-un autobuz. S-a întâmplat în Piteşti şi doar intervenţia promptă a şoferului autobuzului a făcut ca victima să scape teafără din mâinile agresorului. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul s-a urcat în autobuz la capăt de linie. În acelaşi mijloc de transport se mai afla doar o femeie de 45 de ani. S-a aşezat lângă ea şi a început să o agreseze sexual.

Camerele de supraveghere au surprins momentul. Pe filmare se vede cum victima încearcă să se îndepărteze, însă bărbatul continuă să o urmărească. Acesta este momentul în care a intervenit şoferul autobuzului.

Şoferul a sunat la 112. Înainte, a blocat uşile autobuzului pentru ca agresorul să nu poată scăpa. Acolo l-au găsit poliţiştii. Oamenii legii l-au ridicat pe agresor şi l-a dus la secţie. Pentru fapta sa bărbatul riscă chiar şi pedeapsa cu închisoarea.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt