Adrian Mutu a marcat un gol la meciul său de retragere

Adrian Mutu a marcat un gol la meciul său de retragere

Fostul internaţional Adrian Mutu a marcat un gol pentru echipa României, duminică, la meciul său de retragere din activitate, desfăşurat pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival.

Echipa României, alcătuită din foşti internaţionali, a terminat la egalitate cu o selecţionată mondială, World Stars, 3-3, Mutu marcând dintr-o pasă primită de la Gheorghe Hagi, în faţa a aproape 20.000 de spectatori, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. Celelalte goluri ale echipei României au fost înscrise de Ionel Ganea.

În acest meci memorabil, desfăşurat în încheierea celei de-a treia ediţii Sports Festival, Adrian Mutu a purtat clasicul tricou cu numărul 10 la naţională şi a jucat pentru ambele echipe. După ce a marcat în prima repriză pentru România, Mutu a jucat după pauză în echipa World Stars. La final, fanii au intrat în stadion pentru a fi mai aproape de cel care a oferit atât de multe fotbalului românesc şi internaţional şi care a devenit cel mai mare golgheter al echipei naţionale, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător străin din Italia în 2008 şi o legendă a clubului Fiorentina.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt