Adolescentă căzută într-un canal neacoperit, salvată de pompieri şi resuscitată de paramedici.

Adolescentă căzută într-un canal neacoperit, salvată de pompieri şi resuscitată de paramedici.

O tânără de 17 de ani căzută din neatenţie într-un canal neacoperit pe o stradă din oraşul Panciu a fost observată de un pompier aflat în timpul liber care şi-a chemat colegii, aceştia extrăgând-o pe adolescentă în stare de inconştienţă, fiind apoi resuscitată de paramedicii SMURD, informează ISU Vrancea.

"Viaţa unei tinere de 17 ani a fost pusă în pericol după ce aceasta, într-un moment de neatenţie, a căzut într-un canal neacoperit, pe str. Mărăşti din oraşul Panciu. Evenimentul a fost observat de plutonierul adjutant şef Vasiliu Cătălin Dorin, subofiţer în cadrul I.S.U. Vrancea , aflat în timpul liber, care, la acel moment efectua lucrări agricole în apropiere. Acesta a sunat la numărul unic de urgenţa 112 şi a chemat în ajutor colegii. Pentru salvarea adolescentei au intervenit două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD", precizează informarea ISU Vrancea.

Pompierii au extras-o pe tânără în stare de inconştienţă din canalul adânc de 5 m, care era umplut cu apă aproximativ 50 cm. Paramedicii i-au aplicat manevre de resuscitare şi i-au administrat oxigen. După puţin timp, pacienta şi-a recăpătat simţurile.

Tânăra a fost preluată şi transportată cu ambulanţa SMURD la Camera de Gardă a Spitalului Orăşenesc Panciu, mai menţionează sursa citată.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt