ADI PETRE L-A TAXAT PE REGHECAMPF: ”AM AVUT ALTĂ ATITUDINE ŞI AM CÂŞTIGAT. AM VĂZUT ŞI NOI DECLARAŢIILE DUMNEALUI” - Prima News

ADI PETRE L-A TAXAT PE REGHECAMPF: ”AM AVUT ALTĂ ATITUDINE ŞI AM CÂŞTIGAT. AM VĂZUT ŞI NOI DECLARAŢIILE DUMNEALUI”

Laurenţiu Reghecampf i-a deranjat pe jucătorii Farului cu declaraţia premergătoare disputei de duminică. Astfel, antrenorul Universităţii Craiova a fost pus la punct de Adrian Petre, cel care a şi adus victoria constănţenilor cu oltenii, în partida terminată 1-0.

Azi am dovedit domnului Reghecampf că am avut o altă atitudine şi am reuşit să câştigăm. Am văzut şi noi declaraţiile domnului Reghecampf”, a transmis Adi Petre cu direcţie către antrenorul formaţiei din Bănie, care declara înaintea partidei:

Farul e o echipă care joacă fotbal şi eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Pentru ei e o perioadă grea, joacă la trei zile, dar cei de la Farul se pot reface, au această capacitate. Vor avea altă atitudine la meciul cu noi. Hai să nu ne ducem în altă latură, nu vreau să intru într-o asemenea discuţie! N-a fost un meci strălucit pentru ei, eu discut numai despre joc”.

Total
0
Shares
Total
0
Share