Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul şi de ce a decis să vândă acţiuni

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul şi de ce a decis să vândă acţiuni

Gică Hagi a decis în vară să demisioneze de pe banca tehnică a Viitorului, echipă cu care a câştigat campionatul în sezonul 2016/2017.

Cel supranumit "Regele" a explicat motivul pentru care a luat această decizie şi a dezvăluit ce proiect de viitor are la echipa pe care o patronează.

"Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero şi în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă şi să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun", a declarat Gică Hagi, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

"Trebuie să fiu concret cu dumneavoastră, fiindcă ne vom vedea peste o altă perioadă şi o să-mi scoateţi declaraţiile. Dacă nu vom creşte, eu n-o să mai fiu pe bancă! Avem angajaţi foarte mulţi, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizaţi. Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el şi eu îmi văd de ale mele.", a mai afirmat Gică Hagi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt