Adela Popescu, imagini inedite în costum de baie, la o lună de când a născut

Adela Popescu, imagini inedite în costum de baie, la o lună de când a născut

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au deveni părinţi pentru a treia oară în urmă cu aproape o lună. Vedeta TV a născut pe 11 iulie 2021 un băieţel, pe care îl cheamă Adrian. Cei doi îi mai au împreună pe Alexandru şi Andrei.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au plecat recent într-o vacanţă la mare, acolo unde se bucură de câteva zile de relaxare în compania celor trei copii, fiind şi prima lor vacanţă în această nouă formulă. Cu această ocazie, Adela Popescu a împărtăşit cu urmăritorii ei de pe Instagram câteva imagini în costum de baie.

Adela Popescu şi partenerul ei au ales să stea la un hotel de lux care dispune de mai multe spaţii amenajate special pentru copii. Vedeta le-a făcut o serie de mărturisiri fanilor cu privire la această vacanţă de pe litoralul românesc. „Ne-am făcut curaj, că nu se mai putea, şi am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian şi utilitatea dovedită a aerosolilor. De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea care spune că, atâta timp cât bebeluşul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus faţă de ce s-ar putea întâmpla şi acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare. Soţul a zis că are sens, aşa că a fost de acord. Drept mulţumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt